همه چیز درباره گیاه جدوار
البته بر طبق تحقیقات عصاره اسپند نیز برای نابود کردن میکروب های محیطی و ضدعفونی فضا نیز استفاده می شود.
گیاه اسپند به واسطه مواد معدنی و مغذی فراوان و همچنین خواص آنتیاکسیدانی بسیاری که دارد، مورد توجه قرار گرفته است.
عنابستانی: دخترانمان هرچه بپوشند، جانم را فدایشان میکنم
سیستم گوارش انسان نیز از خواص اسپند برخوردار است. متخصصان طب سنتی بر این باورند که مصرف اسپند میتواند با اثرگذاری بر روی آنزیمهای گوارشی به بهبود سیستم گوارش، کاهش معده درد و دل درد، کاهش یبوست و درمان اسهال کمک کند.
از گذشته تا به حال از اسپند بیشتر به شکل دود شده استفاده میکنند. این موضوع به این دلیل است که دود حاصل از اسپند برای میکروب کشی هوا بسیار مفید و موثر است.
طبع اسپند گرم و خشک است. برخی از مهمترین خواص درمانی دانههای اسپبند به شرح زیر میباشد:
در طب سنتی از عصارههای گیاهی اسپند جهت افزایش ترشح شیر، ارام بخش دفع ترشح شیر، دفع کرمهای روده، درمان روماتیسم، افزایش قدرت جنسی و نیز به عنوان یک مسکن جهت رفع درد معده بکار میرفت.[نیازمند منبع]
معمولا از روغن اسپند برای ساخت صابون و لواز آرایشی استفاده میشود اما هیچ وقت به صورت مستقیم روی پوست استفاده نمیشود چون خواص سمی شدیدی دارد.
پودری از دانه و ریشه اسپند تهیه کنید و با روغن خردل ترکیب کنید.
این گیاه در خاکهای شور مناطق معتدل بیابانی و مدیترانهای میروید و به دلیل خواص ضد التهابی و ضد عفونی کننده، در طب سنتی جایگاه ویژهای دارد.
نوروتوکسین موجود در این گیاه باعث کاهش حساسیت نسبت به مسائل اطراف شده و به آرامش اعصاب کمک میکند.
اختلالات هورمونی مهمترین دلایل ابتلا به بسیاری از بیماریها است. افرادی که سطح هورمونهایشان تنظیم شده get more info نیست معمولا عوارضی، چون افزایش و کاهش وزن، تغییر رنگ پوست، اختلالات جنسی و قاعدگی، رشد موهای زائد و ... را تجربه خواهند کرد.
اگر نمی توانید قند را کنار بگذارید، این جایگزین های طبیعی و سالم را امتحان کنید!